Arbetet går vidare för att få Perfectly Clear till Sverige innan sommaren.

Vi har nu alla nödvändiga avtal slutna med berörda myndigheter/företag samt med vår kommun.

Vi har precis fått hem den första utgåvan av vår svenska etikett. Ser vid en första anblick bra ut men det kommer behövas vissa justeringar innan vi blir helt nöjda.

Vår leverantör har mycket att göra just denna tiden på året då många uppskattar vattnet under årets varma dagar för att släcka sin törst med. Vi arbetar hårt för att bli prioriterade så vi verkligen kommer igång innan sommaren. Vi har som mål att vara igång under maj månad. Detta är verkligen ett vatten man vill ha med sig till stranden under sommarens varma dagar. Vi har själva provat under vår resa till Menorca!!

Börjat lämna ut smakprov till butiker.

Vi har precis lämnat in smakprov till en större leverantör på den svenska marknaden och hoppas på ett positivt svar så vi kan nå ut till en större marknad. Förhoppningsvis har vi ett svar på detta inom 3-4 veckor. För oss skulle det betyda mycket om vi kunde sluta ett avtal. Det skulle gynna både oss och vår blivande leverantör. Vi håller tummarna så hårt vi kan!

Vårt vatten är godkänt enligt Sugar Wise som är en organisation i England som arbetar för att få fler valmöjligheter inom mat och dryckesindustrin som har en låg andel tillsatt socker i sina produkter.

Se länk: http://sugarwise.org/