Perfectly Clear finns till försäljning i Sverige inom kort!!

Första flaskorna Perfectly Clear till försäljning i Sverige!!

Vi är mycket glada att få meddela att vårt stilla vatten kommer finns till försäljning hos ICA Supermarket Servett i Lerum inom en väldigt snar framtid. Första flaskorna levererades idag 21 juni. Ett stort tack till ICA Supermarket Servett i Lerum som valt att börja sälja vårt stilla vatten på prov. Vi hoppas och tror att vattnet blir en succé  och hoppas på ett långt samarbete ihop med  ICA Supermarket Servett i Lerum.

Ica Supermarket Servett Lerum

Arbetar på att få ut vattnet till fler butiker.

Vi arbetar på att få ut vattnet till fler butiker i vårt närområde. Allt för att fler ska få möjligheten att smaka vårt stilla vatten. Vi fokuserar på vårt närområde för att själva kunna stå för distributionen i ett första skede. Rom byggdes inte på en dag.

Delar av första leveransen som anlände under förra veckan.

Försäljning vid midsommarfirandet i Stenkullen.

Vi kommer erbjuda provsmakning av vattnet vid midsommarfirandet på Stonehill i Stenkullen. Kom gärna förbi och provsmaka och låt oss veta vad du tycker. Vattnet kommer finnas till försäljning under midsommarfirandet, försäljningen sker genom fotbollsklubben Stenkullen GoIK som även arrangerar midsommarfirandet. Vi är glada och tacksam över samarbetet med Stenkullen GoIK. Vi får ut vårt vatten till försäljning samtidigt som Stenkullen GoIK får in pengar till sin ungdomsverksamhet. Midsommarfirandet pågår mellan kl. 13- 15.

Midsommarfirande i Stenkullen

Etiketter för den svenska marknaden.

Etiketter för den svenska marknaden är nu klara.

Vi har nu arbetat fram etiketter för den svenska marknaden ihop med vår leverantör. Det har tagit lite längre tid än planerat men vi är nöjda över resultatet.

Första leveransen till Sverige närmar sig.

Vi har nu lagt vår första beställning och hoppas att vattnet med de svenska etiketterna på levereras inom 3-4 veckor. När vattnet levererats kommer vi börja köra ut vattnet till det butiker som bestämt sig för att sälja vattnet. I dagsläget rör det sig om 5 butiker i och runt Göteborg. Vi börjar i liten skala och hoppas sedan kunna expandera. Vi är förväntansfulla och hoppfulla inför lanseringen i Sverige.

Arbetet går vidare för att få Perfectly Clear till Sverige innan sommaren.

Vi har nu alla nödvändiga avtal slutna med berörda myndigheter/företag samt med vår kommun.

Vi har precis fått hem den första utgåvan av vår svenska etikett. Ser vid en första anblick bra ut men det kommer behövas vissa justeringar innan vi blir helt nöjda.

Vår leverantör har mycket att göra just denna tiden på året då många uppskattar vattnet under årets varma dagar för att släcka sin törst med. Vi arbetar hårt för att bli prioriterade så vi verkligen kommer igång innan sommaren. Vi har som mål att vara igång under maj månad. Detta är verkligen ett vatten man vill ha med sig till stranden under sommarens varma dagar. Vi har själva provat under vår resa till Menorca!!

Börjat lämna ut smakprov till butiker.

Vi har precis lämnat in smakprov till en större leverantör på den svenska marknaden och hoppas på ett positivt svar så vi kan nå ut till en större marknad. Förhoppningsvis har vi ett svar på detta inom 3-4 veckor. För oss skulle det betyda mycket om vi kunde sluta ett avtal. Det skulle gynna både oss och vår blivande leverantör. Vi håller tummarna så hårt vi kan!

Vårt vatten är godkänt enligt Sugar Wise som är en organisation i England som arbetar för att få fler valmöjligheter inom mat och dryckesindustrin som har en låg andel tillsatt socker i sina produkter.

Se länk: http://sugarwise.org/

Välkomna till Perfectly Clear

Välkomna till oss på Handelsbolaget Still Water Lerum. Importör och distributör av Perfectly Clear i Sverige.

Snart kommer detta stilla vatten med smak av Citron och Lime, Jordgubb samt Sommarbär att finnas till försäljning i Sverige.

Arbetet går framåt och vi hoppas/tror på en introducering under April/Maj månad. Försäljningen kommer börja i västra delen av Sverige, Göteborg med omnejd. Vi kommer efter detta utöka försäljningen till resterande delar av Sverige.

Vi har arbetat för att få detta vatten till Sverige sedan oktober månad 2016. Det är ett stilla vatten som saknar motsvarighet i Sverige med sin smakrika och tydliga arom.

Hur allt startade för oss.

Perfectly Clear har sitt ursprung i England där det funnits i 21 år. Vi blev personligen förälskade i detta smaksatta stilla vatten under en semesterresa till Menorca hösten 2016. Det var den resan som blev starten till vårt mål och ambition att förse Sverige med detta smakrika stilla vatten.

Vi har valt att börja sälja 3 av totalt 7 st sorter stilla vatten som Perfectly Clear tillverkar. Vi hoppas och tror vi kommer sälja även de andra sorterna längre fram när vi väl kommit igång med försäljningen av dessa 3 sorter.

De 3 sorter som vi kommer börja sälja i Sverige är Citron och Lime, Jordgubb samt Sommarbär. Det är ett stilla vatten med tydligare arom än de vatten som vi i Sverige är vana att dricka. Producerat av källvatten, tappat direkt ur Hadrian Well och som smaksatts med naturliga fruktaromer för att få vattnets fräscha och fruktiga smak. Vattnet är utan tillsatt socker, med sötningsmedel.

Vi tycker det känns roligt och inspirerande att ha fått möjligheten att introducera detta vatten i Sverige. Vi tvivlar inte på att Sverige kommer ta vattnet till sina hjärtan.

Andreas och Mathias.

Länk till vår tillverkare i England:

www.perfectlyclear.com

perfectly clear jordgubb
perfectly clear citron och lime
perfectly clear sommarbär