Perfectly Clear finns till försäljning i Sverige inom kort!!

Första flaskorna Perfectly Clear till försäljning i Sverige!!

Vi är mycket glada att få meddela att vårt stilla vatten kommer finns till försäljning hos ICA Supermarket Servett i Lerum inom en väldigt snar framtid. Första flaskorna levererades idag 21 juni. Ett stort tack till ICA Supermarket Servett i Lerum som valt att börja sälja vårt stilla vatten på prov. Vi hoppas och tror att vattnet blir en succé  och hoppas på ett långt samarbete ihop med  ICA Supermarket Servett i Lerum.

Ica Supermarket Servett Lerum

Arbetar på att få ut vattnet till fler butiker.

Vi arbetar på att få ut vattnet till fler butiker i vårt närområde. Allt för att fler ska få möjligheten att smaka vårt stilla vatten. Vi fokuserar på vårt närområde för att själva kunna stå för distributionen i ett första skede. Rom byggdes inte på en dag.

Delar av första leveransen som anlände under förra veckan.

Försäljning vid midsommarfirandet i Stenkullen.

Vi kommer erbjuda provsmakning av vattnet vid midsommarfirandet på Stonehill i Stenkullen. Kom gärna förbi och provsmaka och låt oss veta vad du tycker. Vattnet kommer finnas till försäljning under midsommarfirandet, försäljningen sker genom fotbollsklubben Stenkullen GoIK som även arrangerar midsommarfirandet. Vi är glada och tacksam över samarbetet med Stenkullen GoIK. Vi får ut vårt vatten till försäljning samtidigt som Stenkullen GoIK får in pengar till sin ungdomsverksamhet. Midsommarfirandet pågår mellan kl. 13- 15.

Midsommarfirande i Stenkullen

Vår första leverans..

Vårt vatten har levererats!!

Igår levererades vårt vatten med etiketter för den svenska marknaden!! Vi har arbetat hårt för att komma dit vi är idag. Vi är mycket glada över att äntligen fått hem vattnet och vill nu komma igång med försäljningen så snart som möjligt.

Försäljning på midsommarafton.

Vi kommer att ha premiärförsäljning i Sverige vid Stenkullen GoIK:S midsommarfirande på Stonehill. Midsommarfirandet pågår mellan kl 13-15. Vi kommer att ha ett bord med smakprov för de som är intresserade. Vi är förväntansfulla/hoppfull på vad folk kommer tycka om ”vårt” vatten.

Första leveransen på väg till Sverige

Första leveransen på väg till Sverige

Arbetet går vidare och nu är den första leveransen på väg till Sverige. Vattnet hämtades hos vår leverantör igår och vi förväntar oss att få leveransen under mitten av nästa vecka. Vi kommer sälja vattnet vid midsommarfirandet på Stonehill vid Stenkullen GoIK:s traditionsenliga midsommarfirande.

Välkomna att smaka…

Etiketter för den svenska marknaden.

Etiketter för den svenska marknaden är nu klara.

Vi har nu arbetat fram etiketter för den svenska marknaden ihop med vår leverantör. Det har tagit lite längre tid än planerat men vi är nöjda över resultatet.

Första leveransen till Sverige närmar sig.

Vi har nu lagt vår första beställning och hoppas att vattnet med de svenska etiketterna på levereras inom 3-4 veckor. När vattnet levererats kommer vi börja köra ut vattnet till det butiker som bestämt sig för att sälja vattnet. I dagsläget rör det sig om 5 butiker i och runt Göteborg. Vi börjar i liten skala och hoppas sedan kunna expandera. Vi är förväntansfulla och hoppfulla inför lanseringen i Sverige.