Perfectly Clear finns till försäljning i Sverige inom kort!!

Första flaskorna Perfectly Clear till försäljning i Sverige!!

Vi är mycket glada att få meddela att vårt stilla vatten kommer finns till försäljning hos ICA Supermarket Servett i Lerum inom en väldigt snar framtid. Första flaskorna levererades idag 21 juni. Ett stort tack till ICA Supermarket Servett i Lerum som valt att börja sälja vårt stilla vatten på prov. Vi hoppas och tror att vattnet blir en succé  och hoppas på ett långt samarbete ihop med  ICA Supermarket Servett i Lerum.

Ica Supermarket Servett Lerum

Arbetar på att få ut vattnet till fler butiker.

Vi arbetar på att få ut vattnet till fler butiker i vårt närområde. Allt för att fler ska få möjligheten att smaka vårt stilla vatten. Vi fokuserar på vårt närområde för att själva kunna stå för distributionen i ett första skede. Rom byggdes inte på en dag.

Delar av första leveransen som anlände under förra veckan.

Försäljning vid midsommarfirandet i Stenkullen.

Vi kommer erbjuda provsmakning av vattnet vid midsommarfirandet på Stonehill i Stenkullen. Kom gärna förbi och provsmaka och låt oss veta vad du tycker. Vattnet kommer finnas till försäljning under midsommarfirandet, försäljningen sker genom fotbollsklubben Stenkullen GoIK som även arrangerar midsommarfirandet. Vi är glada och tacksam över samarbetet med Stenkullen GoIK. Vi får ut vårt vatten till försäljning samtidigt som Stenkullen GoIK får in pengar till sin ungdomsverksamhet. Midsommarfirandet pågår mellan kl. 13- 15.

Midsommarfirande i Stenkullen